پخش زنده
English عربي
۲۳۲۷
-
الف
+

ارشا اقدسی از نقش رامبد جوان در موفقیت‎‌هایش می‌گوید

ارشا اقدسی بدلکار و کارگردان صحنه‌های اکشن از نقش رامبد جوان در موفقیت‎‌هایش می‌گوید.

00:00
00:00
Download

ارشا اقدسی بدلکار و کارگردان صحنه‌های اکشن از  نقش رامبد جوان در موفقیت‎‌هایش می‌گوید.

رامبد جوان متولد ۱ دی ۱۳۵۰ در تهران است. وی  فعالیت هنری‌اش را از سال ۱۳۶۹ با تئاتر آغاز کرد. او با بازی در نقش كوتاهی در مجموعه‌ی «همسران» (۱۳۷۴) شناخته شد و سپس با ایفای نقش در مجموعه‌ی «خانه‌ی سبز» (۱۳۷۵) در نقش فرید صباحی به شهرت رسيد. نقش‌هایی که جوان در سینما و تلویزیون ایفا می‌کند بیشتر جنبه‌‌ی طنز دارد.

جوان در مجموعه‌هایی نظیر «سرزمین سبز» (۱۳۷۶)، «تولدی دیگر» (۱۳۷۶)، «کت جادویی» (۱۳۷۷) و «ولایت عشق» (۱۳۷۹)؛ و فیلم‌هایی چون «کمکم کن» (۱۳۷۶)، «مومیایی ۳» (۱۳۷۸)، «مکس» (۱۳۸۳)، «سوغات فرنگ» (۱۳۸۵)، «جعبه موسیقی» (۱۳۸۶)، «پسر آدم، دختر حوا» (۱۳۸۸)، «ورود آقایان ممنوع» (۱۳۸۹-۱۳۸۸)، «دیو و دلبر» (۱۳۸۹)، «آزمایشگاه» (۱۳۹۰)، «نیکان و بچه غول» (۱۳۹۱)، «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» (۱۳۹۲) و «آزادی مشروط» (۱۳۹۲) به نقش‌آفرینی پرداخته‌ است.

وی کارگردانی مجموعه‌هایی چون «گمگشته» (۱۳۸۰)، «نشانی» (۱۳۸۶)، «مسافران» (۱۳۸۸)، «توطئه‌ی فامیلی» (۱۳۸۹)؛ و فیلم سینمایی «اسپاگتی در هشت دقیقه» (۱۳۸۳) را در کارنامه‌ی هنری‌اش دارد. وی همچنین به عنوان مجری و کارگردان در برنامه‌‌های «گپ» (۱۳۹۱) و «خندوانه» (۱۳۹۴-۱۳۹۳) حضور داشته است.

از جمله دستاوردهای این هنرمند، می‌توان به نامزدی دریافت لوح زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم «صورتی» (۱۳۸۲) و دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای «گناهکاران» (۱۳۹۱) از جشنواره‌ی فیلم فجر اشاره کرد. وی جایزه‌ی بهترین کارگردانی دوره‌ی بیستم جشنواره‌ی بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان را در سال ۱۳۸۴ برای کارگردانی فیلم «اسپاگتی در هشت دقیقه» را از آن خود کرد.

ص گ / س م

نظر شما
ارسال نظر
علی

آفرین به آقای جوان

میلاد از تهران

من بدلکاری را دوست دارم. امیدوارم در ایران به صورت کاملا حرفه ای شکل بگیره

فاطمه

همیشه فوق العاده فقط اقای جوان دیگه