پخش زنده
English عربي
۱۱۰۷
-
الف
+

اکران انیمیشن عاشورایی «ناسور» در عراق آغاز شد

مراسم افتتاحیه اکران رسمی انیمیشن عاشورایی «ناسور» در شهر کربلا برگزار شد.

مراسم افتتاحیه اکران رسمی انیمیشن عاشورایی «ناسور» در شهر کربلا برگزار شد.

به گزارش آی‌فیلم، مراسم افتتاحیه رسمی انیمیشن «ناسور» با عنوان «الجرح الخالد» روز شنبه ۲۴ مهرماه در شهر کربلا در کشور عراق برگزار شد.

انیمیشن «ناسور» روایتگر زندگی عبیدالله بن حر جعفی یکی از کوفیانی است که از امام حسین (ع) دعوت کرده است تا به کوفه بیایند و زمانی که می‌شنود سپاه امام به کوفه نزدیک شده است، از این شهر خارج می‌شود تا با ایشان روبه رو نشود ولی به صورت کاملا ناگهانی با ایشان روبه رو شده و دست رد به سینه امام می‌زند. واقعه کربلا نیز بخش بزرگی از داستان «ناسور» را در برمی‌گیرد.

متولی اکران این اثر عاشورایی در عراق، حیدر جلوخان مدیر شبکه کربلا می‌باشد که از مشاوران این اثر سینمایی نیز می‌باشد. لازم به ذکر است که دوبله عربی «ناسور» زیر نظر وی انجام شده است.

انیمیشن سینمایی «ناسور» به کارگردانی کیانوش دالوند و تهیه‌کنندگی مشترک محمدحسین قاسمی و داریوش دالوند است.

گفتنی است این انیمیشن سینمایی که محتوایی مذهبی و تاریخی دارد و از ماه محرم در سینماهای کشور به اکران در آمده است، در بخش «مسابقه» و «بازار» جشنواره غدیر که با حضور فعالان رسانه‌ای و سینمایی از کشورهای جهان اسلام در استان نجف کشور عراق برگزار شد، حضور داشت.

این انیمیشن چندی قبل عنوان بهترین انیمیشن جشنواره «غدیر» نجف در کشور عراق را به دست آورد و همچنین کیانوش دالوند کارگردان اثر در چهاردهمین اجلاس بین‌المللی پیرغلامان تجلیل و با دریافت لوحی به عنوان هنرمند آیینی معرفی شد.

ه خ / ح ی

نظر شما
ارسال نظر