پخش زنده
English عربي
۱۲۴۷
-
الف
+

«بادیگارد» در لبنان و مصر اکران می‌شود

مسئول پروژه اکران فیلم سینمایی «بادیگارد» از اکران این فیلم در لبنان و مصر خبر داد.

مسئول پروژه اکران فیلم سینمایی «بادیگارد» از اکران این فیلم در کشورهای لبنان و مصر خبر داد.

به گزارش آی‌فیلم، منعم سعیدی مسئول پروژه اکران بادیگارد در سوریه از اکران این فیلم در کشور لبنان خبر داد و گفت: ما الان آماده اکران بادیگارد در لبنان هستیم که تا چند روز آینده آغاز خواهد شد و برنامه داریم تا بادیگارد در چند سالن سینما در بیروت، ضاحیه، صور و نبطیه اکران شود.

وی افزود: در مصر هم  بادیگارد را نمایش خواهیم داد که شامل ۷ سالن در قاهره و ۳ سالن در اسکندریه خواهد بود. البته برای اکران در بغداد و اربیل عراق هم برنامه هایی دایم ولی هنوز اجرایی نشده است.

منعم سعیدی درباره دوبله فیلم بادیگارد گفت: درخصوص پروژه بادیگارد ما از افراد بسیار شناخته شده و حرفه ای در حوزه بازیگری استفاده کردیم. یعنی افرادی که از مراکش تا کشورهای خلیج فارس همه آنها را می شناسند. یعنی شیوه‌ای که هالیوود برای دوبلاژ استفاده می‌کند.

موضوع فیلم «بادیگارد» درباره بادیگاردی است به نام «حیدر» که وظیفه حفاظت از مسؤولان بلندپایه کشور را برعهده دارد. حیدر شخصیت آرمانگرایی است که مسائلی را در کارش می‌بیند و این مسائل او را نسبت به کارش دچار تضاد و شک و تردید می‌کند. موضوع از جایی آغاز می‌شود که اتفاقی برای یکی از مسؤولان بلندپایه می‌افتد و این اتفاق مشکلاتی را برای حیدر به دنبال دارد. همه این اتفاقات حیدر را ساکت‌تر و تضادها و بحران‌های درونی‌اش را بیشتر می‌کند. حیدر در نهایت محافظت از یک دانشمند هسته‌ای به نام «میثم» را بر عهده می‌گیرد تا از او در مقابل ترور احتمالی محافظت کند.

ه خ / س م

نظر شما
ارسال نظر